M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

le-x arkitekturë është një grup i përbërë nga arkitektë dhe dizajnerë, të specializuar në krijimin e projekteve inovative për jetesë moderne dhe hapësira publike. Puna jonë fokusohet në cilësinë, privatësinë dhe veçanërisht në funksionalitetin. Ne dijmë si të bëjmë një “kryevepër“ në çdo hapësirë dhe jemi të etur për të punuar me detyrat më të vështira dhe të pazakonshme.

Tel: +383 44 947 928
mail@le-x.net
Sheshi “Nënë Tereza”, pn., Prishtinë

Fb        Ins        Tw