M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

apartamenti MR

 

Rasti i këtij apartamenti është bashkimi i dy apartamenteve në një, duke i dhënë funksionin e një hapësire të madhe dhe të hapur. Hapësira ka dy qëndrime ditore dhe tri dhoma gjumi. Kërkesë e klientit ishte që me anë të dizajnit të krijohej një ambient i përbashkët komunikimi, duke lënë në pah njërin nga qëndrimet si më luksoz dhe më të veçantë, përderisa tjetri do shfrytëzohej për përditshmëri nga katër anëtarët si një dhomë qëndrimi dhe ngrënje.

Client:

M. Toivonen

Category:
Date: