M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

BABYLLON

 

Dizajnimi modular pergjatë lokalit, është dizajnuar si elementi më dominues në organizim të enterierit të këtij dyqani, duke krijuar një ambient të ngohtë dhe ftues për kalimtarët.

 

Në dizajnin e saj të ri të dyqanit, BABYLLON kombinon ngjyra dhe forma të freskëta, moderne dhe akoma të përjetshme me materiale natyrore.

Client:

BABYLLON

Category:
Date: