M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

BS Sport

 

Dyqani me destinim sportiv me sipërfaqe prej 300m2, është i dizajnuar me konceptin e sjelljes së originalitetit sportiv. Duke filluar nga zhveshja e mureve, e deri tek detalet, enterieri sjellë një trajtim të veçantë. Sporti është një dinamizëm, ku vendimet mirren shpejtë dhe vëmendshëm, ashtu sikurse edhe ambienti i këtij enterieri…dinamik dhe shumë i detajuar.

 

Një atmosferë e balancuar mes së ngrohtës së druruit dhe vrazhdesisë së pllakave dhe metalit, sjellin së bashku një hapësirë të trajtuar kujdesshëm.

Client:

BIGSTAR

Category:
Date: