M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

butiku LIFESTYLE 2020

 

LIFESTYLE 2020 vie me nje enterier te sofistikuar dhe shume elegant qe artikulon gjuhen e enterierit permes shumellojshmerise se ekspozimit. Nje organizim i lidhur ngushte me funksionin krijojne harmoni qe vjen ne shprehje me ane te dizjanit.

 

Trajtimi i shumellojshmerise eshte pika fokale e dizajnit e cila ofron nje udhetim te bukur visual. Me nje siperfaqe tanime gjigante, nderlidhja e hapesirave te ndryshme u zgjerua me tej nga perzgjedhja e materialeve dhe formave qe erdhen natyrshem ne nje teresi duke u shkrire ne tere ambientin.

Client:

LIFESTYLE

Category:
Date: