M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

Corner Café

 

Ne e filluam punën tonë me analizën për të ruajtur atmosferën komode dhe të ngrohtë të ambientit për të rikrijuar hapësira të reja, më individuale, duke e shndërruar nga një kafene tipike e kryeqytetit në një ambient më vibrant. Në përputhje me këtë, vendosëm të rikuperojmë ambientin me disa materiale më të ngrohta, të tilla si dyshemeja me dru, veshjet e ndritshme të orendive dhe muret e integruara në një përbërje të re kromatike të cilat krijojnë hapësirë të qetë të menduarit.

 

Ndërsa tarraca vazhdon si ndërlidhje e ambientit të brendshëm me sheshin e qytetit, duke u reflektuar në mbulojat elegante, ndriçimin minimalist dhe gjelbërimin relaksues.

Category:
Date: