M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

LIFESTYLE PZ

 

Lifestyle kullon dizajn dhe stil, qe te perkryera misherojne konceptin e arkitektures qe ploteson eksperiencen e blerjes.

 

Qellimi i enterierit eshte ofrimi i nje eksperience te vecante gjate blerjes, me elemente te ndryshme neper hapesire duke u nderthurur bukur secili detal me tjetrin. Enterieri eshte krijuar me theks te vecante ne kombinimin e formave dhe strukturave me te vecanta te ekspozimit. Me mbi 900m2 kjo hapesire eshte e ndare ne disa zona ku secila prej tyre perbene funksion te ndryshem.

 

Ndertuar ne nje shkalle te modernes, muret ranore kane nje hyrje te guximshme ne ambient. Nje sistem individual i ndriqimit, siguron qe secili ekspozim te kete hapesiren e vet per te ardhur ne shprehje.

Client:

LIFESTYLE

Category:
Date: