M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

rezidenca NP

 

Qëllimi kryesor ishte që të kishim një ndërtesë funksionale, të qëndrueshme me arkitekturë unike dhe moderne. Gjelbërimi i varur në fasadë e vazhdon karakterin e gjelbër  të oborrit kështu duke sjellë nga ambienti i jashtëm hapësira të gjelbra të cilat ofrojnë një atmosferë të ngrohtë dhe atraktive.

 

Gjatë trajtimit të secilit apartament fokusi primar ishte krijimi i hapësirave funksionale të jetesës, dhe  ndriçimit natyral duke u përcjellë në pamjen e kopshtit dhe pishinës.

Client:

N.P.

Date: