M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

shtëpia K

 

 

Projekt propozimi i shtëpisë është i paraparë në një zonë periferike, ku banorët kanë zgjedhur të vendosen për të kombinuar një mënyrë jetese në një mjedis natyror (në male) me komoditetet e një qyteti të vogël rajonal. 

 

 

Shtëpia është trajtuar si një “kompleks”, ndryshe nga pamjet tradicionale të shtëpive periferike, shtëpia nuk bën dallim midis fasadave të përparme dhe të pasme, duke inkuadruar gjithashtu dhe fasadat anësore për të krijuar një marrëdhënie më të hapur me hapësirën përreth. 

Client:

K. Zekolli

Date: