M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

SOGODY

 

Si një kompani e teknologjisë në zhvillim, hapësira fizike e SOGODY gjithashtu duhej të reflektojë kulturën e tyre unike, të integrohet me proceset e tyre të punës dhe të jetë i adaptueshëm për rritje të shpejtë. E vendosur në një papafingo te hapur prej 250 m2, dhe me kërkesën e klientëve për një ambient më të shlirë, projekti është bazuar në një koncept multifunksional që përvec hapësirave të punës i është kushtuar rëndësi e veçant moralit të të punësuarve.
Client:

SOGODY sh.p.k.

Category:
Date: