M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

villa BUZHALA

 

Ky aneks i adoptuar nga një garazhe e shtëpisë ekzistuese ne hapësirë banimi, nuk kishte për qellim një pamje të re, por vlerësimin e konceptit të shtëpisë ekzistuese, proporcionit dhe thjeshtësisë, duke e “pikturuar” strukturën e re në një drejtkëndësh të hapësirave të qeta nën një çati të rrafshët, duke lënë kështu hapësirën e qëndrimit ditor të theksohet me kulme të pjerrëta.

 

Shtëpia është menduar të reflektojë peizazhin e natyrës përreth dhe dizajnin bashkëkohor minimalist.

Client:

B. Buzhala

Date: