M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Tw        Fb        Ins

Pse LE-X?

le-x arkitekturë është një grup i përbërë nga arkitektë dhe dizajnerë, të specializuar në krijimin e projekteve inovative për jetesë moderne dhe hapësira publike. Puna jonë fokusohet në cilësinë, privatësinë dhe veçanërisht në funksionalitetin. Ne dijmë si të bëjmë një ``kryevepër`` në çdo hapësirë dhe jemi të etur për të punuar me detyrat më të vështira dhe të pazakonshme. Ne mbajmë kontakt me klientët tanë gjatë projekteve për të bërë çdo projekt unik, të menduar nga vijat e para deri në detajet e fundit.

apartamente 0
komerciale 0
komerciale 0
identitetë 0
122
Awards
248
Exibitions
163
Designs
106
Partners